Mer information

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Rekrytering / Tjänst

Upphandlare

Vi söker en upphandlare/inköpare
Nu söker vi en upphandlare/inköpare som vill stärka upp teamet på vår inköpsavdelning.

Arbetsbeskrivning
Som upphandlare/inköpare på Bostadsbolaget arbetar du med inköps- och marknadsanalyser, vår avtalsdatabas, avtals- och leverantörsuppföljning samt fungerar som upphandlings- och avtalsstöd för hela bolagets organisation. Du är en av fem kollegor på vår inköpsavdelning som utgår från kontoret i centrala Göteborg.

I rollen kommer du att handlägga upphandlingar enligt LOU, främst ramavtalsupphandlingar men också andra typer av upphandlingar. Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna på inköpsavdelningen och samtliga beställare på Bostadsbolaget.

I arbetet ingår också att kommunicera och samverka med övriga bolag som ingår i Framtidskoncernen och upphandlingsenheten för Göteborgs stad.

Din bakgrund och kompetens
Du har tidigare erfarenhet av upphandling och fastighetsförvaltning. Du har en akademisk utbildning inom teknisk förvaltning alternativt upphandling eller har annan relevant utbildningsbakgrund.

Personliga egenskaper
Du är utåtriktad, självgående, noggrann, kommunikativ och flexibel i ditt arbete. Du har lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Som person är du prestigelös och har lätt för att skapa nya kontakter och förtroendefulla relationer.

Din ansökan
Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan senast den 10 februari 2019.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Westerlund, inköpschef, på telefon 031-731 50 58.

Om Bostadsbolaget
Hjälp oss sträva ännu högre! Som ett av Göteborgs största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen. Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Hos oss får du chansen att utvecklas, utmanas och varje dag arbeta för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborg Stad.